70 sorudan 40. soru
Fotoğrafları PrivateProScanner'a ekledikten sonra ne olur?
Photo Vault'a ekleme sırasında uygulama görüntünün korumalı yerel bir kopyasını oluşturur.
Fotoğraf uygulama içinde görüntülenebilir ve gerektiğinde dışa aktarılabilir; Photos içindeki orijinal otomatik silinmez.
Yalnızca kasadaki kopyayı tutmak istiyorsanız başarılı aktarımı doğruladıktan sonra orijinali kendiniz silebilirsiniz.
PrivateProScanner
PrivateProScanner’ı iPhone veya iPad’inize indirin — gizlilik önceliğiyle tasarlanmış modern bir tarayıcı.
Belgeleri tarayın, PDF oluşturun, önemli dosyaları ve özel fotoğrafları yerel olarak saklayın; AES-256, Face ID / Touch ID ve PIN kontrolleri gibi ek koruma katmanlarını kullanın.